Huisstijl Faircab

Win-Win! Van Rotterdams luchthavenvervoerbedrijf Faircab krijgen klanten en chauffeurs een grote glimlach op hun gezicht. Omdat men ver van te voren boekt, kan het bedrijf op zoek gaan naar beschikbare chauffeurs. De klanten krijgen een eerlijke prijs zonder verassingen achteraf. De chauffeurs krijgen een eerlijke vergoeding en weten wanneer ze aan de slag mogen. Voor een paar tientjes reis je vanaf Barendrecht naar Schiphol en voor nog geen honderd euro ben je met je koffers op het vliegveld in Charleroi. Daar wordt iedereen blij van.

Het lachende autotje reflecteert de vrolijke, no-nonsense aanpak van Faircab. Het icoon is bovendien duidelijk herkenbaar. Zowel klein als favicon in je browser als groot op de portier van een taxi.

 

109 thoughts on “Huisstijl Faircab

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.