Als ik kijk naar bedrijven, sociale groepen of (design)vakgebieden, dan valt het mij op dat iedereen zijn eigen typische woordgebruik, associaties en codes heeft. Vaak valt dat de leden binnen de groep niet meer op. Als een magneet vang ik deze typische zinnen en beelden op en verwerk deze in grafisch ontwerp met een hoge entertainmentwaarde.

Dat kan in de vorm van een publicatie, jubileumuitgave, campagne, visuele identiteit, een muurschildering, magazine of graphics voor op kleding.

Opleiding
In 2007 ben ik afgestudeerd in Grafische Vormgeving aan de Willem de Kooning academie in Rotterdam en in 2009 heb ik mijn Master in Media Design behaald aan het Piet Zwart Instituut in Rotterdam.

Docent
Sinds 2017 geef ik les in grafische vormgeving aan Akademie Vogue. ‘De Vogue’ voor intimi, een particulier stylingacademie in Amsterdam met zijn eigen subcultuur, taal en codes. In 2020 heb ik de Basiskwalificatie Didactische Bekwaamheid, deel A, behaald aan de HKU in Utrecht.

Heet je echt Serena Williams?
Zo heet ik echt. Ik heb een Amerikaanse vader en een Nederlandse moeder. Mijn naam wordt thuis op twee manieren uitgesproken. Taalverwarring en verwarring rondom mijn beroemde naamgenote is een thema in mijn leven. Uitspraken van Serena  en mijzelf vormen dan ook de basis van mijn visitekaartjes.